Ontdek de Andalusische steden per trein

v.a. €1,398
Individuele rondreizen Spanje

Dé steden van Andalusië gecombineerd in één reis, waarbij je comfortabel per trein van de ene stad naar de andere stad reist.
Eigenlijk dus vier city-trips samengevoegd tot een mooie reis, waarbij je in elke stad de hotspots van de steden bezoekt. Gedurende je verblijf in Granada breng je een bezoek aan het Alhambra met een Engelssprekende gids. Uiteraard wordt er voor vervoer gezorgd.

Meer over Ontdek de Andalusische steden per trein

Dé steden van Andalusië gecombineerd in één reis, waarbij je comfortabel per trein van de ene stad naar de andere stad reist.
Eigenlijk dus vier city-trips samengevoegd tot een mooie reis, waarbij je in elke stad de hotspots van de steden bezoekt. Gedurende je verblijf in Granada breng je een bezoek aan het Alhambra met een Engelssprekende gids. Uiteraard wordt er voor vervoer gezorgd. – Bezoek aan het Alhambra met Engelssprekende gids en vervoer (tickets kunnen geboekt worden indien de paspoortgegevens uiterlijk 30 dagen voor vertrek bij ons bekend zijn.) U verblijft in de volgende of gelijkwaardige hotels:
– 2x Barceló, Malaga ****
– 2x Catalonia Granada, Granada ****
– 2x Soho Boutique Cordoba, Cordoba ****
– 2x Catalonia Santa Justa, Sevilla ****
– 1x Barceló, Malaga ****

Belangrijke Faciliteiten

Prijs en beschikbaarheid