Andalusië en Gibraltar

v.a. €972
Rondreizen Spanje

Ontdek Andalusië tijdens onze succesvolle rondreis en bezoek prachtige steden en dorpjes met een rijk verleden: Granada met het Alhambra, de Mezquita in Córdoba en het monumentale Sevilla. Onderweg zien we afwisselende landschappen en indrukwekkende gebergten. Een heerlijke week in Spaanse sferen, flaneren langs de vele terrasjes waar de tapas en de zomerwijn ‘tinto de verano’ op je wachten.

Meer over Andalusië en Gibraltar

Ontdek Andalusië tijdens onze succesvolle rondreis en bezoek prachtige steden en dorpjes met een rijk verleden: Granada met het Alhambra, de Mezquita in Córdoba en het monumentale Sevilla. Onderweg zien we afwisselende landschappen en indrukwekkende gebergten. Een heerlijke week in Spaanse sferen, flaneren langs de vele terrasjes waar de tapas en de zomerwijn ‘tinto de verano’ op je wachten. Al 18 jaar mag ik onze gasten de mooie plekjes van Andalusië en het Iberisch Schiereiland laten zien. Ik ben
verliefd op dit mooie land. Monumentale steden, vaak met
een historie die meer dan 3000 jaar terug gaat, het lekkere
eten, de lokale feesten en de prachtige landschappen, dit
alles tesamen verveelt me nooit. Ik vind het dan ook eer om
dit met je te mogen delen.

Maurits van Lith Met minder deelnemers dan het minimum behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren. In voorkomende gevallen ontvang je hierover tijdig bericht. Afhankelijk van de reisduur is dit: reisduur t/m 7 dagen; uiterlijk 7 dagen voor vertrek; reisduur vanaf 8 dagen; uiterlijk 14 dagen voor vertrek.

Belangrijke Faciliteiten

Prijs en beschikbaarheid