Zes kuuroorden die ideaal zijn voor gezinnen met kinderen.

Gezin geniet samen van zwembadplezier.


Balneario de Archena (Murcia)

Een kuuroord met een lange geschiedenis: de Romeinen genoten al ruim 1500 jaar geleden van dit thermale water. Een paradijs in de Ricote-vallei, direct aan de rivier de Segura. Bij een temperatuur van iets meer dan 52ºC stimuleert het water de bloedsomloop en kan het helpen het immuunsysteem te versterken. Ook voor de kleinste gezinsleden is het een ideale bestemming, want kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De miniclub biedt veel activiteiten voor hen en er is ook een kinderzwembad met een op maat gemaakt zwembad. glijbaan zodat ze plezier kunnen hebben terwijl hun ouders ontspannen. Het is alleen beschikbaar in het weekend, tijdens lange weekenden en tijdens schoolvakanties. De spa is het hele jaar door geopend.

Balneario Puente Viesgo (Cantabrië)

Het imposante Gran Hotel Balneario Puente Viesgo-gebouw ligt in het hart van de Toranzo-vallei, direct aan de rivier de Pas, op slechts 27 km van Santander, en is een perfecte keuze voor gezinnen. Met een thermaal complex in een uitgestrekte natuurlijke omgeving heeft het Gran Hotel Balneario de Puente Viesgo ook een watertempel, met een dynamisch zwembad, thermale baden, sauna’s en contrastbaden waar iedereen van 8 jaar of ouder van kan genieten. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een kinderzwembad en een speelkamer waar de kinderen zich kunnen vermaken terwijl hun ouders genieten van de gebruikelijke spabehandelingen, plus enkele van de meer ongebruikelijke behandelingen, zoals halotherapie of parafango. Het hele jaar geopend.

Balneario de Lanjarón (Granada)

Dit kuuroord ligt in een werkelijk schitterende omgeving, tussen het Nationaal Park Sierra Nevada en de bergen van de Alpujarra. Het is een referentiepunt geworden dankzij de zuiverheid van de zes mineraalwaterbronnen met geneeskrachtige eigenschappen, en de kwaliteit van de thermische behandelingen die het biedt. Er is een breed scala aan behandelingen en vrijetijdsmogelijkheden beschikbaar, waardoor er voor ieder wat wils is. Er is zelfs een ‘Water Games’-programma voor de kleinste leden van het gezin, met bubbelbaden, ronde douches en meer ontspannende activiteiten om ze een beetje te verwennen – ook zij hebben wat verwennerij nodig! Geopend van februari tot januari.

Balneario Paracuellos de Jiloca (Zaragoza)

Gelegen naast de rivier met dezelfde naam als de spa, heeft deze plaats spectaculaire tuinen en grote gebieden om te wandelen en te genieten met het gezin (ideaal voor kinderen tussen 4 en 12 jaar). Het is de grootste zwavelwaterspa in Aragon. Deze spa heeft een kinderzwembad, een speeltuin en een speelkamer. Geopend van 1 februari tot 10 december.

Balneario los Baños de la Concepción (Albacete)

Naast de rivier de Cabriel en omgeven door uitgestrekte dennenbossen en fonteinen, vindt u dit kuuroord met meer dan 300 jaar geschiedenis. Een oase van vrede en rust, maar ook ideaal voor een vakantie met het gezin. De drie bicarbonaat- en zwavelrijke wateren van de drie bronnen handhaven het hele jaar door een constante temperatuur van 20ºC. Terwijl de volwassenen zich ontspannen in het jetzwembad, het Turks bad of de zoutgrot, zullen de kleinere leden van het gezin zich prima vermaken in het overdekte thermale bad met schommelgedeelte, springkasteel en trampolines. En er worden nog tal van andere gezinsactiviteiten in de buitenlucht aangeboden, zoals wandelen, vissen en raften. Geopend van februari tot december.

Balneario Hervideros de Cofrentes (Valencia)

Een plek om te genieten van de natuur en te ontspannen met het gezin. Verscholen in de Ayora-vallei en zeer dicht bij Albacete, Cuenca, Alicante en Murcia, zo beschrijft het Hervideros de Cofrentes Spa Resort zichzelf. Omdat de voorzieningen verspreid zijn over een groot gebied, voelt het alsof u zich in een klein dorp bevindt dat rustig en vredig is, maar ook revitaliserend en verfrissend. Het Hervideros Spa Resort dankt zijn naam aan het feit dat het op een uitgedoofde vulkaan ligt. met een magmakamer die de massa kooldioxidebellen genereert die je in het water van een van de vier bronnen aantreft. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen gebruikmaken van het thermale circuit (de spa heeft een speciale aanbieding voor gezinnen) en er zijn veel avontuurlijke activiteiten te doen in de omgeving, zoals fietsen en kanoën. Geopend van februari tot december. Bezoek voor meer informatie de officiële website van Balnearios de España.

Familie vermaakt zich in het kinderzwembad

Familie vermaakt zich in het kinderzwembad