Winkelen in Spanje: directe uitjes vanuit Europa


Zin in een stedentrip? Plan een weekendje naar een stad in een ander land en ga op stedentrip. De sleutel tot reizen voor een kort verblijf is een directe verbinding van uw stad van herkomst naar de stad waar u naartoe wilt. Spanje heeft directe verbindingen naar perfecte locaties voor uw droomwinkeltrip, waar u ook heen wilt. Als u met het vliegtuig reist, zijn er korte, non-stop directe vluchten die tientallen Europese steden verbinden met grote steden in Spanje, perfect om te winkelen.

Toeristen slenteren langs calle Alfonso I in Zaragoza, Aragon

Toeristen slenteren langs de calle Alfonso I in Zaragoza, Aragon © Colaborador Foto

Directe verbinding met Zaragoza, Aragón

In Aragon, terwijl u de rivier de Ebro volgt, vindt u de prachtige duizend jaar oude stad Zaragoza, een populair bedevaartsoord, maar ook vol met historische middeleeuwse straatjes waar u heerlijk kunt winkelen. Als u typische producten wilt vinden of een souvenir wilt kopen, moet u de oude binnenstad verkennen. Als u op zoek bent naar luxe merken en winkels, richt u dan op de Paseo de la Independencia en de Plaza de los Sitios in het stadscentrum. En op Calle Alfonso I kun je lange wandelingen maken om naar de etalages te kijken en terug te komen met cadeaus voor je dierbaren, en ook voor jou!

Toeristen staren naar een etalage van Puerto Banús in Malaga, Andalusië

Toeristen staren naar een etalage van Puerto Banús in Malaga, Andalusië © Alexe Marcel

Directe verbinding met Marbella, Andalusië

Marbella, de kuststad omringd door de Middellandse Zee, beroemd om zijn villa’s, golfbanen, hotels en nachtclubs. Een stad waar je een jachthaven vol luxe jachten en exclusieve modewinkels vindt. Een vijfsterrenstad als u wilt winkelen in winkels van toonaangevende merken, vooral internationale mode. U bevindt zich dicht bij winkelcentra, de oude stad, Avenida Ricardo Soriano en Avenida Ramón y Cajal. Als je iets specifiekers zoekt, ga dan naar Puerto Banús waar je verschillende modeboetieks vindt.

Weergave van calle Montera in Madrid, regio Madrid

Gezicht op calle Montera in Madrid, regio Madrid © Takashi Images

Directe verbinding met Madrid

Madrid is de stad voor jou als je op zoek bent naar luxe producten met karakter. Omdat het de hoofdstad van Spanje is, biedt het volop directe verbindingen, waar u ook vandaan komt. Daarom vind je gemakkelijk een moment om naar deze geweldige stad te komen en een paar dagen te winkelen. Een van de belangrijkste en bekendste buurten is de wijk Salamanca, waar je prestigieuze merken en authentieke wonderen van de haute couture vindt. Ga naar de Rastro in het hart van de wijk Latina, waar je antiek, mode en werkelijk fantastische spullen kunt kopen.

Detail van calle Tendería de Bilbao in Biskaje, Baskenland

Detail van calle Tendería de Bilbao in Biskaje, Baskenland © Forsberg

Directe verbinding met Bilbao, Baskenland

Bilbao ligt in het noorden van Spanje; het staat bekend om zijn Guggenheim Museum voor hedendaagse kunst, dat de stad tot een internationale kunstbestemming heeft gemaakt. Een ideaal gebied om te winkelen in Bilbao is de oude stad, ook bekend als Las Siete Calles, waar u alles kunt vinden, van modewinkels tot de oudste en meest traditionele winkels van de stad. Als u ook op zoek bent naar delicatessen, maak dan een wandeling door de wijnbars of de honderd jaar oude etablissementen waar u de typische Bilbao-kabeljauw kunt proberen. In de wijk Ensanche kun je de grootste en meest elegante winkels van de stad betreden, en in de driehoek gevormd door Gran Vía, Marqués del Puerto en Rodríguez Arias, bekend als de “Golden Mile”, de meest exclusieve winkels naast prachtige luxe huizen.

Toeristen in calle Portal de l

Toeristen in calle Portal de l’Àngel in Barcelona, ​​Catalonië © Resul Muslu

Directe verbinding met Barcelona, ​​Catalonië

Zoals u al weet biedt Barcelona eindeloze mogelijkheden voor wat u zoekt: uw droomwinkeltrip. Of je nu fan bent van grote merken, of op zoek bent naar originaliteit en authenticiteit in vintage kledingstukken, of jonge ontwerpers die beginnen op te vallen. Paseo de Gracia is een laan vol modernistische gebouwen en alle van ’s werelds meest luxueuze en bekende merken. Maar als u op zoek bent naar iets alternatiefs, moet u eens een kijkje nemen bij de beroemde Carrer Tallers, die boordevol charmante winkeltjes zit die ambachtelijke producten verkopen. Wanneer komt u naar Spanje? We kijken er naar uit om je te zien.