Plaatsen om te bezoeken in Spanje en om te winkelen

Vrouw geniet van winkelen met koffie in stad.


Dit zijn enkele interessante plaatsen om te bezoeken en te winkelen in Spanje: – De Siete Calles of “zeven straten” in het oude centrum van Bilbao. Een doolhof van winkels, bars en restaurants waar u traditionele producten of de laatste trends op het gebied van mode en design kunt kopen. Een goed moment om te bezoeken? Zaterdagochtend, zodat u kunt afsluiten met een kopje koffie op het geluid van jazz op de Ribera-markt, aan de oevers van de monding van de Nervión. – Calle Larios, in de oude wijk van Malaga. Een aangename voetgangersroute waarmee u kunt winkelen en tegelijkertijd toeristische plekken kunt bezoeken, zoals de kathedraal van Malaga, ook wel bekend als “la Manquita”, of de eenarmige, omdat er geen toren ontbreekt. U kunt uw wandeling afsluiten met een drankje en een prachtig uitzicht op de haven van Malaga, een commercieel gebied met een selectie cultuur en keuken dat zeker een bezoek waard is.

Calle Larios in Malaga

Calle Larios in Malaga

– Plaza Lugo en omgeving in A Coruña. De ‘gouden mijl’ van de ‘stad van glas’, zo genoemd naar de balkons van de wijk La Marina, is bezaaid met Galicische, nationale en internationale merken, conceptstores en handwerkateliers. Een luxe winkelroute gewijd aan design, mode en natuurlijk de beste keuken. – De wijken Vegueta en Triana in Las Palmas, Gran Canaria. Een route die internationale merken combineert met traditionele ambachten, bezaaid met levendige terrassen en Art Nouveau-gevels. De Canarische Eilanden zijn ook een echte aanrader als je op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat ze de laagste belastingen van Europa genieten.

Wijk Vegueta gezien vanaf de kathedraal van Santa Ana, Canarische Eilanden

Wijk Vegueta gezien vanaf de kathedraal van Santa Ana, Canarische Eilanden

Van internationale en luxe mode tot iconische lokale winkels, en niet te vergeten de rijkdom aan gemeentelijke of straatmarkten waar je zo ongeveer alles kunt vinden. Winkelen in Spanje is een manier om bij te dragen aan de lokale ontwikkeling, de cultuur te begrijpen en contact te maken met mensen. Zullen we gaan winkelen?

Vrouw winkelen in een straatmarkt

Vrouw winkelen in een straatmarkt