Op de Canarische Eilanden kunt u in de zomer en het hele jaar door golfen

Golfer slaat bal bij zonsondergang aan zee.


Wist u dat u op de Canarische Eilanden het hele jaar door kunt golfen? Met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 22ºC bestaat er geen winter, geen slecht weer en geen slecht humeur op de Canarische Eilanden. Er is gewoon het allerbeste klimaat om te golfen.

Speel op banen die zijn ontworpen door experts

Kilometers en kilometers greens. Spannende kampioenschappen. En internationale topgolfers wachten op u. Je speelt in authentieke valleien. Ontworpen door professionals als Mackenzie Ross en Von Hagge. Dat past prachtig bij het landschap. Zodat u van elk moment kunt genieten en uzelf kunt verliezen in uw favoriete sport. En op de ongelooflijke stranden die de eilanden te bieden hebben.

Hand plaatsen van een golfbal

Hand plaatsen van een golfbal

4Je zult zelfs vulkanen aanraken

Je ontdekt lavavelden, cactussen en palmbomen. Een voorbeeld is de golfbaan Costa Teguise, gelegen in een slapende vulkaan op Lanzarote. Pitch & Putt in Hesperia Playa Dorada, vlak bij de verfrissende Papagayo-stranden. En Lanzarote Golf heeft een fantastisch uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Las Américas golfbaan

Golfbaan Las Américas © Golf Las Américas

4Ontdek oases waar je de batterijen kunt opladen

Een authentieke smaak van het paradijs. Vol met meren en bunkers. Ontdek Golf Las Américas op Tenerife en de 18-holesbaan ontworpen door John Jacobs, een van de bekendste namen in de golfwereld. Op die brede greens kun je, als je eenmaal begint, niet meer stoppen.

  Real Club de Golf de Las Palmas gelegen in la Caldera de Badama, Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas gelegen in la Caldera de Badama, Las Palmas

4Je ontdekt waar die passie vandaan komt

Je zult verliefd worden op de oudste golfclub van heel Spanje: de Real Club de Golf de Bandama, gelegen op Gran Canaria. Een unieke ruimte sinds 1891. Een echt herkenningspunt. Met circuits die voldoen aan de behoeften van golfers op alle niveaus. Faciliteiten met caddies, instructeurs en alles wat je nodig zou kunnen hebben.