Een onvergetelijk weekend: een romantisch avontuur in het binnenland van Spanje


Een romantische avond:

Natuurlijke warmwaterbronnen om te baden bij sterrenlicht, in Arnedillo, La Rioja. Een romantisch avontuur in La Rioja kan betekenen dat u ’s avonds een duik neemt in de natuurlijke warmwaterzwembaden in het dorp Arnedillo. Geniet van deze mini-lagunes onder het maanlicht met een heerlijk glas lokale rode, witte of roséwijn uit Rioja. Een perfecte idylle alleen voor jullie twee.

Zonsondergang in Arnedillo

Zonsondergang in Arnedillo © Ayuntamiento de Arnedillo

Een wandeling voor twee:

Dwalen door de verbazingwekkende middeleeuwse muren van Albarracín, Teruel. Albarracín zal je verrassen. Beschouwd als een van de mooiste dorpen van Spanje, vol middeleeuwse geschiedenis, ligt Albarracín op een rotsachtige rots omringd door indrukwekkende ravijnen die zijn uitgehouwen door de rivier de Guadalaviar. Een wandeling door de straten van roodbruine huizen is een aangename manier om samen tijd door te brengen.

De muren van Albarracín, Teruel

De muren van Albarracín, Teruel

Een fijne avond:

Een diner bij kaarslicht in Pedraza, Segovia. U zult genieten van de middeleeuwse stadsomgeving. Het dorp Pedraza staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes. Overheerlijke geuren zweven uit de restaurants. Deze heerlijke aroma’s komen van de lokale specialiteit, gebraden speenvarken. Waarom maakt u geen wandeling en bezoekt u het 13e-eeuwse kasteel? Dwalen door deze kronkelende stenen straatjes zorgt voor een perfect uitje. Er zijn zoveel plaatsen in het binnenland van Spanje waar u kunt genieten van quality time en adembenemende uitzichten met uw favoriete persoon aan uw zijde.

Paar dineren bij kaarslicht

Paar dineren bij kaarslicht