Bijzonder Andalusië

v.a. €1,076
Rondreizen Spanje

Een prachtige autorondreis waarbij je vrijwel geheel Andalusië ziet en de échte Andalusische cultuur ervaart. De afstanden tussen de plaatsen zijn niet zo groot, waardoor je voldoende tijd hebt om de diverse bezienswaardigheden te bezoeken. Je verblijft in leuke, soms bijzonder gelegen kleinschalige hotels en zelfs in een comfortabele grotwoning. Laat je tijdens deze reis meeslepen in de relaxte levensstijl van de Spanjaarden en geniet.

Meer over Bijzonder Andalusië

Een prachtige autorondreis waarbij je vrijwel geheel Andalusië ziet en de échte Andalusische cultuur ervaart. De afstanden tussen de plaatsen zijn niet zo groot, waardoor je voldoende tijd hebt om de diverse bezienswaardigheden te bezoeken. Je verblijft in leuke, soms bijzonder gelegen kleinschalige hotels en zelfs in een comfortabele grotwoning. Laat je tijdens deze reis meeslepen in de relaxte levensstijl van de Spanjaarden en geniet. Je verblijft in goede 3- of 4-sterrenhotels op basis van logies en ontbijt. – Granada
– Guadix
– Ubeda en Baeza
– Cordoba
– Sevilla
– Jerez de la Frontera
– Gibraltar Gedurende deze rondreis overnacht je in prima 3- en 4-sterrenhotels op basis van logies/ontbijt. De kamers zijn tenminste voorzien van douche of bad en toilet.
– 1 nacht Nerja of Maro (in de periode 1/7 t/m 15/9 Malaga)
– 2 nachten Granada
– 2 nachten Guadix (grotwoning)
– 1 nacht Baeza/Ubeda
– 1 nacht Cordoba of omgeving
– 2 nachten Sevilla of omgeving
– 1 nacht Algeciras/Gibraltar of omgeving
– 1 nacht Torremolinos, Fuengirola of Benalmadena

Let op: I.v.m. met de beschikbaarheid van de grotwoningen kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat je eerst in Guadix en vervolgens in Granada overnacht.

Belangrijke Faciliteiten

Prijs en beschikbaarheid