Pierre & Vacances Apartamentos Barcelona Sants

v.a. €66
regio Barcelona

Pierre Vacances Barcelona Sants is een fijne accommodatie voor jouw stedentrip Barcelona. De comfortabele studio's en appartementen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder andere over een volledig ingerichte keuken en balkon. Pierre Vacances Barcelona Sants geeft je alle ruimte en zelfstandigheid om een eigen planning te maken voor jouw tijd in de Catalaanse hoofdstad.

Deze accommodatie ligt in de bruisende wijk Sants, hier vind je verschillende barretjes, restaurants en winkels. Op slechts 7 minuten loopafstand bereik je de thuishaven van FC Barcelona, Stadion Camp Nou. Overige hoogtepunten en bezienswaardigheden bereik je gemakkelijk en snel met het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk waarover de stad beschikt.

Meer over Pierre & Vacances Apartamentos Barcelona Sants

Pierre Vacances Barcelona Sants is een fijne accommodatie voor jouw stedentrip Barcelona. De comfortabele studio’s en appartementen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder andere over een volledig ingerichte keuken en balkon. Pierre Vacances Barcelona Sants geeft je alle ruimte en zelfstandigheid om een eigen planning te maken voor jouw tijd in de Catalaanse hoofdstad.

Deze accommodatie ligt in de bruisende wijk Sants, hier vind je verschillende barretjes, restaurants en winkels. Op slechts 7 minuten loopafstand bereik je de thuishaven van FC Barcelona, Stadion Camp Nou. Overige hoogtepunten en bezienswaardigheden bereik je gemakkelijk en snel met het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk waarover de stad beschikt. – Gelegen in de bruisende wijk Sants
– Voetbalstadion Camp Nou ligt op korte loopafstand
– Met het openbaar vervoer bereik je gemakkelijk en snel alle hoogtepunten van de stad

Met het openbaar vervoer:
– Metrostation Collblanc ligt op ca. 5 minuten loopafstand.
– Treinstation Sants ligt op 2 kilometer afstand van het hotel.

Met het vliegtuig naar Barcelona:
Met het openbaar vervoer reis je in ca. 40 minuten naar het hotel. Stap vanaf de luchthaven op de metro naar metrostation Collblanc.

Met de (huur)auto:
Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel. Je dient de auto in de nabije omgeving van het hotel te parkeren, betaling dient ter plaatse voldaan te worden. – Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger 18 jaar of ouder te zijn.
– Houd er rekening mee dat de handdoeken en het beddengoed om de 4 dagen worden verschoond.

Belangrijke Faciliteiten

Prijs en beschikbaarheid